Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز پیش رندر‌های مطبوعاتی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰+ فاش شدند. باید اعتراف کنیم که صفحه نمایش Infinity O این دستگاه در کنار حاشیه نازک و حفره درون صفحه نمایش آن بسیار جذاب شده است.  امروز یک رندر مطبوعاتی دیگر از سامسونگ گلکسی نوت ۱۰+ به وسیله یکی از افشاگران دنیای مجازی در توئیتر منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصات گوشی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰+

ما انتظار داریم در این گوشی از صفحه نمایش ۶.۸ اینچی AMOLED با رزولوشن 1440X3040 استفاده شده باشد. در قسمت پردازنده برای مدل آمریکایی آن از تراشه Snapdragon 855 و برای دیگر کشور‌ها از تراشه Exynos 9825 SoC استفاده خواهد شد. یک دوربین سه‌گانه در پشت این دستگاه تعبیه شده که کیفیت لنز اصلی آن ۱۲ مگاپیکسل است. این دوربین به وسیله یک لنز تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با زوم اوپتیکال ۲ برابر و یک لنز اولترا واید انگل ۱۶ مگاپیکسلی همراهی می‌شود. یک سنسور ToF نیز در این گوشی وجود دارد که مدت زمان برخورد پرتو مادون قرمز و بازگشت آن از سوژه را محسابه می‌کند. این قابلیت برای محاسبه دقیق نقشه سه‌بعدی سوژه برای بهبود بوکه بر روی پرتره استفاده می‌شود.

در ادامه رندر تازه فاش شده از سامسونگ گلکسی نوت ۱۰+ را مشاهده می‌کنید:

بیشتر بخوانید: انتشار رندر‌های جذاب گلکسی نوت ۱۰ پیش از رونمایی رسمی +تصاویر

نسخه‌ها و پیکربندی‌های مختلف سامسونگ گلکسی نوت ۱۰+

دو مدل مختلف از این گوشی ساخته خواهد شد که یکی از آن‌ها با شماره مدل SM-N975 از اینترنت 4G پشتیبانی می‌کند و نسخه 5G آن دارای شماره مدل SM-N976 است. در ایالات متحده آمریکا، نسخه دومی تنها با اپراتور Verizon پشتیبانی می‌شود و تا ۱۲ گیگابایت رم خواهد داشت این در صورتی است که نسخه جهانی این گوشی ۸ گیگابایت رم دارد. به هر حال ما برای هرکدام از این نسخه‌ها انتظار دیدن حداقل دو پیکربندی مختلف را داریم که احتمالا یکی از آن‌ها دارای رم ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی خواهد بود و دیگری از ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت حافظه داخلی استفاده می‌کند. باتری که برای گلکسی نوت ۱۰+ استفاده می‌شود ۴۱۷۰ میلی‌آمپر ظرفیت خواهد داشت و از شارژ سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند. در ضمن این گوشی دارای PowerShare، قابلیتی برای برعکس کردن فرایند شارژ گوشی، نیز هست.

یک حسگر اثر انگشت زیر صفحه نمایش به همراه قابلیت تشخیص چهره تامین امنیت این دستگاه را بر عهده دارند. گلکسی نوت ۱۰+ یک جک هدفون نیز دارد. گوشی گلکسی نوت ۱۰+ احتمالا همراه با گلکسی نوت ۱۰، گلکسی Watch 2 و گلکسی تب S6 در ۷ آگوست معرفی می‌شود. محل برگزاری آخرین رویداد آنپکد سامسونگ مرکز بارکلی در بروکلین است. پیش فروش این دستگاه بلافاصله پس از رویداد آنپکد انجام شده و فروش آن از ۲۳ آگوست آغاز می‌شود. قیمت این دستگاه نیز ۱۲۹۶ دلار آمریکا خواهد بود. 

انتهای پیام/

رندر جدید گلکسی نوت ۱۰+ منتشر شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری سامسونگ گلکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • گل زیبای دیوید بکام با پیراهن لس آنجلس گلکسی (3 می، 2008) / فیلم